Coldplay’s Week

Sudah seminggu ini playlist HP isinya lagu-lagu lama Coldplay dari HP si Mumut. Lagu-lagu Coldplay yang judulnya banyak aku gak tau ini aslinya sering banget didengerin dari dulu pas SMP. Selain jadi sadar lagi kalo Coldplay ini emang macem Radiohead kalo bikin lirik lagu: So beautifully ironic, sad, yet simple but lively aku juga jadi ngeh kalo Peterpan alias Noah itu terinspirasi banget ya ama Coldplay haha. Banyak banget lagu Coldplay yang pas denger intronya aku kira lagu Peterpan zaman dulu LOL. Btw, ini beberapa lagu Coldplay dari album-album dulu yang sedang gemar-gemarnya didengarkan. Khusus untuk yang nomor 7, aku sangat suka lirik dan musikya, banget, banget!

Beberapa lagu di album A Rise of Blood to The Head:

image

1. Clocks
2. The Scientist
3. In My Place

Album Parachutes

image

4. Shiver (Ini intronya mirip banget ama lagu Peterpan somehow)
5. Yellow
6. Trouble

Dan yang terakhir ada di album X&Y:

image

7. X & Y
For the last, here comes X&Y lyrics:

Trying hard to speak and
Fighting with my weak hand
Driven to distraction
So part of the plan
When something is broken
And you try to fix it
Trying to repair it
Any way you can
I’m diving off the deep end
You become my best friend
I wanna love you
But I don’t know if I can
I know something is broken
And I’m trying to fix it
Trying to repair it
Any way I can

Ooh ooh ooh ooh ooh ooh…

You and me are floating on a tidal wave…
Together
You and me are drifting into outer space…
And singing

Ooh ooh ooh ooh ooh ooh…

You and me are floating on a tidal wave…
Together
You and me are drifting into outer space
You and me are floating on a tidal wave…
Together
You and me are drifting into outer space…
And singing

Ooh ooh ooh ooh ooh ooh…

source: azlyrics

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s