All Hail Lily Allen Too!

Niat ke Perpus buat mengerjakan skripsi hari ini terlaksana sih, tapi aku hanya membolak-balikan beberapa skripsi dan buku tanpa niat lebih lanjut buat “mengerjakannya”. But yeah setidaknya aku meminjam beberapa buku dengan niat mau mengerjakan si skripsi di kosan aja. Gini banget ya kalo gak ada paksaan atau deadline yang menakutkan, woles tak berdaya huft.

But, pergi ke perpus hari ini jadi mengingatkan aku sama betapa jeniusnya Lily Allen! Ya, gara-gara menonton salah satu video Mojo, sekarang aku mendengarkan lagu-lagu dia lagi daaaan tersadarkan how genius she is. Ini semua gara-gara baca beberapa lirik lagu dia yang dulunya hanya didengarkan sekilas doang such as “Fuck You”. Eh, kok pas dibaca liriknya koplak and meaningful at the same time LOL.

“Fuck You (Very Much)

Look inside
Look inside your tiny mind
Now look a bit harder
‘Cause we’re so uninspired, so sick and tired of all the hatred you harborSo you say
It’s not okay to be gay
Well I think you’re just evil
You’re just some racist who can’t tie my laces
Your point of view is medievalFuck you
Fuck you very, very much
‘Cause we hate what you do
And we hate your whole crew
So please don’t stay in touchFuck you
Fuck you very, very much
‘Cause your words don’t translate
And it’s getting quite late
So please don’t stay in touch

Do you get
Do you get a little kick out of being slow-minded?
You want to be like your father
It’s approval you’re after
Well that’s not how you find it

Do you
Do you really enjoy living a life that’s so hateful?
‘Cause there’s a hole where your soul should be
You’re losing control of it and it’s really distasteful

Fuck you
Fuck you very, very much
‘Cause we hate what you do
And we hate your whole crew
So please don’t stay in touch

Fuck you
Fuck you very, very much
‘Cause your words don’t translate and it’s getting quite late
So please don’t stay in touch

Fuck you, fuck you, fuck you,
Fuck you, fuck you, fuck you,
Fuck you

You say, you think we need to go to war
Well you’re already in one,
‘Cause its people like you
That need to get slew
No one wants your opinion

Fuck you
Fuck you very, very much
‘Cause we hate what you do
And we hate your whole crew
So please don’t stay in touch

Fuck you
Fuck you very, very much
‘Cause your words don’t translate and it’s getting quite late
So please don’t stay in touch

Fuck you, fuck you, fuck you
Fuck you, fuck you, fuck you

source: azlyrics
Perkenalan pertama sama Lily buatku sendiri terjadi pas SMP. Lagu Lily pertama yang aku dengerin adalah “Smile” dan aku masih inget banget ngerengek-rengek minta kakak aku muterin ulang lagi, lagi dan lagiiiiii gak bosen-bosen. Terus dengerin “LDN” dan “The Fear”. And especially for “The Fear”, lagu itu adalah lagu Lily Allen yang paling aku suka karena the lyrics is sooooo freaking hilarious yet genius (still)! Here it is the video:

It’s still a perfect jam for 2016 I swear!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s