Yup, Here Comes The Emotional Moment When I Finished Some Real Good TV Series

​​Baru selesai menonton This is Us dan langsung cari nama script writernya karena…. Cerita dan naskah TV series ini bener-bener bagus, indah, touching in sooooo sooooo many way dan too beautiful to describe. Maksudku.. Setiap karakternya especially Randall is something. Maksudku.. Kata-kata yang dia ucapin ke Rebecca setelah tau kalo William ayahnya. 

SATU KALIMAT DOANG TAPI YA GUSTIIIIIII BERHASIL BIKIN MEWEK PARAH SEPARAH-PARAHNYA!!

Gak ngerti lagi?!

This is Us is adalah serial tv terbaik yang aku tonton tahun ini pokoknyah!!!

Ps: I know I always get overwhelmed sometimes, especially when it comes to a REALLY REALLY GOOD tv series or movie but well, This is Us is a real something. I know it’s something.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s